• About us

Our story

Univers Promotions eshte themeluar në vitin 2006 nga aksioner me një experience te pasur në fushën e marketingut dhe të komunikimit ATL & BTL . E krijuar me qellimin per te qene nje “one stop shop” Univers Promomotions, pjese e Univers Group, bashkepunon me klientet e saj duke I ndihmuar ata te kuptojne dhe shfrytezojne rendesine e perdorimit te materialeve promocionale si pjese e strategjise se tyre te marketingut. Zgjidhja qe ne ofrojme nuk eshte thjesht material te stampuara por zgjidhje marketing qe lidhin ne menyre besnike marken e klientit tone me perdoruesit e tyre. Identifikimi I nevojave të klientit, plotësimi I tyre me shpejtësi, çmime konkuruese dhe cilësi maksimale të përftuara nga teknologjia jonë komplekse dhe e kompletuar, janë standartet tona kryesore te sherbimit tek lienti. Univers Promotions I shërben një numri të madh klientësh në sektorin bankar, FMCG, telekomunikacionit, farmaceutik si Telekom Albania, Agna Group, Banka KombetareTregtare, Digitalb, Eurosig, Coca Cola, e jo vetëm, duke iu ofruar atyre një game prej më shumë se 7500 produktesh dhe shërbimesh të importuara nga Gjermania dhe Hungaria. Ekipi yne punon ne vazhdimesi per te sjelle ne treg ide dhe artikuj inovatore te ofruar me alternative sa me ekonomike per klientet tane Univers Promotions ju ndihmon ne zgjedhjen, zhvillimin e produktit dhe planifikimin kohor per te sigururuar keshtu efektivitet te larte ne perdorimin e ketij kanali komunikimi dhe buxhetit te investuar per te.